Σάββατο, 16 Μαΐου 2015

 3η Γιορτή της Πολυγλωσσίας «Θεσσαλονίκη, Πολύγλωττη πόλις 2015»

 Σε αυτή την εξαιρετικά ενδιαφέρουσα γιορτή συμμετέχουν η Ε' και η ΣΤ' τάξη του σχολείου μας την Κυριακή 24 Μαϊου στις 10:45π.μ.

Ας είμαστε όλοι εκεί να καμαρώσουμε τα δικά μας παιδιά και να παρακολουθήσουμε τις πολύ ωραίες δράσεις που έχουν ετοιμάσει... Μπείτε και κατεβάστε το πρόγραμμα για να ενημερωθείτε για το σύνολο των εκδηλώσεων! 

Πρόγραμμα 2ου Δημοτικού σχολείου Τριλόφου:
Κυριακή 24/5/2015      

10:45-11:00
Χώρος: Εσωτερική σκηνή
Τίτλος: "Μουσικοχορευτική Εκδήλωση"
Περιγραφή: "Μουσικοχορευτική απόδοση του πολυγλωσσικού ταξιδιού, όπως το βίωσαν και το εξέφρασαν οι μαθητές μας"
11:30-12:15
Χώρος: Εργαστήριο Β
Τίτλος: Το Πολυγλωσσικό Ταξίδι των Μαθητών μέσα από Παιχνίδια
Περιγραφή: Πολυγλωσσικά και βιωματικά εργαστήρια.

-----
Η Διεύθυνση Εκπαίδευσης και Αθλητισμού, δια του Τμήματος Προγραμμάτων και Δια Βίου Μάθησης, σε συνεργασία με τη Δημοτική Εταιρεία Πληροφόρησης, Θεάματος και Επικοινωνίας (ΔΕΠΘΕ),  διοργανώνει τη 3η Γιορτή της Πολυγλωσσίας στις 22, 23 και 24/5/2015 στο Δημαρχιακό Μέγαρο Θεσσαλονίκης. Στην εκδήλωση θα συμμετέχουν πολιτιστικοί και μορφωτικοί φορείς της πόλης μας, ξένα Ινστιτούτα και σωματεία, φυσικοί ομιλητές, σχολεία, μη κυβερνητικές οργανώσεις κλπ.

Η  της 3η ΓιορτήΠολυγλωσσίας «Θεσσαλονίκη, Πολύγλωττη πόλις 2015» προσκαλεί ουσιαστικά τους νέους και τους μεγαλύτερους να ανακαλύψουν την ποικιλία και τον πολιτισμικό πλούτο των γλωσσών, συμμετέχοντας σε θεατρικά και μουσικά πολυγλωσσικά εργαστήρια, εκπαιδευτικά σχέδια δράσης, σε βιωματικές δραστηριότητες πολιτισμικού χαρακτήρα, ερευνητικά προγράμματα, σε φιλικές και αυθόρμητες συζητήσεις και παρουσιάσεις γλωσσών.

Είσοδος ελεύθερη.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε εδώ