Πέμπτη 8 Νοεμβρίου 2012

 Αγαπητοί  Γονείς

        Σας καλούμε στην πρώτη γενική συνέλευση μετά την εκλογή του νέο Συμβουλίου μας, που θα γίνει την Δευτέρα 12-11-12 και ώρα 19:00μμ.
        Ελάτε να μιλήσουμε για τα προβλήματα του σχολείου και των παιδιών μας.
Η παρουσία όλων είναι πολύτιμη.


1 σχόλιο:

  1. Marianthi Tsakaldimi marian@for.auth.gr
    13 Νοε (Πριν από2 ημέρες)

    προς Εμένα
    Αγαπητοί γονείς και μέλη του Συλλόγου,

    Μετά την πρώτη Γενική Συνέλευση του Συλλόγου μας, θα ήθελα να μοιραστώ, γραπτώς, μαζί σας κάποιες προτάσεις μου, τις οποίες βέβαια είχα αναφέρει και στη συνάντηση που είχαμε στις εκλογές του Συλλόγου.
    1. Λαμβάνοντας υπόψη το μικρό ποσοστό συμμετοχής των γονέων στην οικονομική στήριξη του Συλλόγου καθώς και την οικονομική κρίση που θερίζει πολλές οικογένειες πιστεύω πως θα ήταν πολύ αποτελεσματικό να γίνει μια λίστα με τα προβλήματα και τις δαπάνες που θα λύσει ή καλύψει ο Σύλλογος, η οποία να αποσταλλεί σε όλους τους γονείς, έτσι ώστε να καταλάβουν τις διαθέσεις και προσπάθεις του Συλλόγου για το καλό των παιδιών τους. Αυτό θα πείσει πολλούς γονείς να συνδράμουν οικονομικά!!!
    2. Επίσης πρέπει να πείσει ο Σύλλογος, μέσα από τις προτάσεις και το οργανόγραμμά του, ότι θα ενδιαφερθεί για το καλό όλων των παιδιών, όλων των τάξεων!!! Διότι δεν νομίζω πως έχουν πειστεί πολλοί γονείς!! Γι¨αυτό και δεν συμμετέχουν (ούτε οικονομικά αλλά ούτε με τη φυσική τους παρουσία στις συνελεύσεις).
    3. Θεωρώ ότι πρέπει να μπούν σε προτεραιότητα τα προβλήματα του σχολείου μας σχετικά με την διευκόλυνση της εκπαίδευσης, την καθαριότητα και την ασφάλεια των παιδιών μας και μετά όλα τα άλλλα.
    Αυτά εντελώς συνοπτικά.
    Αν ωστόσο ο Σύλλογος ενδιαφέτεται για συγκεκριμένες προτάσεις από γονείς για τα προβλήματα που πρέπει να επιλυθούν και για την αναβάθμιση της εκπαίδευσης στο σχολείο μας, θα είμαι στη διάθεσή σας και στο πλευρό σας.

    Τσακαλδήμη Μαριάνθη
    Μητέρα 2 παιδιών (Τετάρτης και Πρώτης δημοτικού)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχολιάστε εδώ