Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2012


Προς: Τους  Γονείς του 2ου Δημ.Σχολ.Τριλόφου


Τρίλοφος : 13 Δεκεμβρίου 2012

Αγαπητοί Γονείς
Θα θέλαμε να σας  ενημερώσουμε ότι η κατάσταση στις τουαλέτες των παιδιών μας δεν είναι καθόλου καλή, λόγω του ότι από τις συμβάσεις εργασίας  των καθαριστριών, προβλέπεται η ανάληψη της εργασίας τους να ξεκινάει με τη λήξη των μαθημάτων του πρωινού κύκλου. Κατά συνέπεια, οι καθαρίστριες του Δήμου έρχονται το μεσημέρι και όχι κατά την διάρκεια των μαθημάτων, με αποτέλεσμα οι τουαλέτες να μη μπορούν να κρατηθούν καθαρές.
Πιστεύουμε ότι το θέμα της  υγιεινής  των παιδιών μας είναι πολύ σοβαρό, για το λόγο αυτό αποφασίσαμε ως σύλλογος να προσλάβουμε μία καθαρίστρια  για τις ώρες 10:00 π.μ.-12:30 μ.μ., απόφαση, η οποία ελπίζουμε  να σας βρίσκει  σύμφωνους.
Θα θέλαμε λοιπόν την βοήθεια σας  δίνοντας ο καθένας από εσάς να καταβάλει το ελάχιστο ποσό των  2 euro για όλο το χρόνο (εφάπαξ), έτσι ώστε να πληρώνεται η κυρία που θα το αναλάβει.
Αν κάποια μητέρα μαθητή/τριας του σχολείου μας  ενδιαφέρεται να το αναλάβει, μπορεί να επικοινωνήσει με το τηλέφωνο 6977592907.
Επίσης παρακαλούμε όσοι έχουν εκκρεμότητα με την ετήσια συνδρομή του συλλόγου-η οποία να σας θυμίσουμε ότι είναι 15 euro για το ένα παιδί και 20 euro για τα δύο και πάνω-να το πράξουν.
Οι ανάγκες του σχολείου είναι μεγάλες και θα θέλαμε τη βοήθεια σας .Μετά τις γιορτές θα σας σταλεί ένα έγγραφο στο οποίο θα αναγράφονται αναλυτικά τα προβλήματα  του σχολείου, έτσι ώστε ο καθένας από εμάς να βοηθήσει με όποιο τρόπο μπορεί.

                                                                      
  Ευχαριστούμε πολύ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε εδώ